Ένα ροζέ Μοσχοφίλερο που χορταίνει το μάτι. Εδώ το σταφύλι και το κρασί έχουν το ίδιο τριανταφυλλένιο χρώμα. Στο στόμα η οξύτητα είναι τραγανή, με πλούσιο όγκο και επίγευση με διάρκεια.
Η οικογένειά Παναγόπουλου ασχολείται με την αμπελουργία για περισσότερα από 20 χρόνια και παράγει κρασιά που προέρχονται αποκλειστικά από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της. Στο οροπέδιο της Μαντινείας, λίγα μόλις μίλια μακριά από τα τείχη της αρχαίας πόλης, στο Γορτσούλι της Μαντινείας, βρίσκεται το οινοποιείο της οικογένειας, το οποίο περιβάλλεται από 3 εκτάρια ιδιόκτητων αμπελώνων. Το υψόμετρο των 630 μέτρων και τα αργιλώδη εδάφη κάνουν τον τόπο ιδανικό και αποκαλύπτουν το πλούσιο διακριτικό άρωμα του βασιλιά της Μαντινείας, Μοσχοφίλερο.