
Το Merlot και το Cabernet μας συστήνουν την σπάνια τοπική ποικιλία Μαύρο Καλαβρυτινό σε ένα κρασί με μέτριο σώμα, ισορροπημένη οξύτητα και καθόλου επιθετικές τανίνες. Κάτι μας λέει ότι ήρθε η ώρα να την γνωρίσεις!
Στο Άνω Διακοπτό Αιγιαλείας, στις πλαγιές του Χελμού, φωλιάζει το οινοποιείο Τετράμυθος. Οι αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας βρίσκονται σε υψόμετρο 450-1000 μ. και λόγω του μικροκλίματος, του εδάφους και της έκθεσης στην αύρα του Κορινθιακού κόλπου, δίνουν πολύ καλή πρώτη ύλη. To οινοποιείο ιδρύθηκε το 2004 από τα αδέρφια Αρίστο και Στάθη και συνεργάζονται με τον οινολόγο Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλο. Όλοι μαζί, έχουν αφοσιωθεί στη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών, κυρίως από τοπικές ποικιλίες