
Οι απανταχού κρεατοφάγοι πίνουν και ξαναπίνουν στο όνομα του...Παραμονή σε δρύινο βαρέλι, πολύπλοκος αλλά ισορροπημένος χαρακτήρας, πληθωρικό στόμα και μακρά επίγευση. Εβίβα!
Το κτήμα Λαντίδη είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1993 από τον Πανίκο Λαντίδη με έμφαση στην ανάδειξη του ποιοτικού Ελληνικού κρασιού. Η απόδοση του οινοποιείου έχει αυξηθεί σταδιακά, με παραγωγή σήμερα 200.000 φιάλες ετησίως και εξαγώγιμα προϊόντα περίπου το 50% της παραγωγής, κυρίως στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Μεγάλη Βρετανία, Κύπρο, Βέλγιο, στη Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία. Σήμερα, το Κτήμα Λαντίδη αναπτύσσεται σε 170 στρέμματα ιδιόκτητου αμπελώνα και 50 στρέμματα συνεργαζόμενων αμπελουργών.