
Ριζωμένος σε πετρώδεις απότομες πλαγιές, ο αυτόχθονος Ροδίτης, ποικιλία-σύμβολο του terroir της Αιγιάλειας, βρίσκει τον ιδανικό σύντροφο στην αρωματική Μαλαγουζιά. Στο στόμα γεμάτο, ισορροπημένο, με φρέσκια δροσιστική οξύτητα και φρουτένια επίγευση.
Υψόμετρο, βράχια, μικροί επιλεγμένοι αμπελώνες, πεζούλες-μπαλκόνια που βλέπουν στον Κορινθιακό κόλπο, διαμορφώνουν τον ιδανικό τόπο της ορεινής «ηρωικής αμπελουργίας», σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αμπελουργικές ζώνες του κόσμου, την Αιγιάλεια.
Το πρότυπο βαρυτικό οινοποιείο Ρούβαλη δραστηριοποιείται στην καρδιά της Αιγιάλειας από το 1990, δημιουργώντας κρασιά με προσωπικότητα, που εκφράζουν αυτό το ιδιαίτερο και μοναδικό terroir.