Δωρεάν αποστολή άνω των 95€
Παγκράτι 211 - 42 08 182


Ζωγράφου 210 - 74 87 058


0
0,00 €
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
parakopois syrou

Σεριφιώτικο-Ροδίτης Σύρου

Διαθεσιμότητα προϊόντος: Διαθέσιμο

27,00 €
Μέγεθος
Ποσότητα

Γιατί το αγαπάμε?

Στόμα με υψηλή ένταση αρωμάτων, μέτριο σώμα, υψηλή οξύτητα και μέτρια διάρκεια στο τελείωμα που αφήνει μια φούντωση, μια φλόγα στην καρδιά για να μείνει αξέχαστο....

Ο ιδρυτής και εμπνευστής του οινοποιείου Πέτρος Ρούσσος έπειτα από την 15ετή ενασχόληση του με την γεωργία και την αμπελουργία αποφάσισε να εδραιώσει το όνειρο του και την μεγάλη του αγάπη για το κρασί στο μέρος όπου μεγάλωσε στην Παρακοπή της Σύρου κάτω από τον λόφο Γερούσι φτιάχνοντας εκεί τον δικό του παράδεισο σε ένα μικρό αλλά σύγχρονο οινοποιείο με τους αμπελώνες πλησίον του.

Όπου εκεί στις παρυφές του λόφου ξετυλίγεται μία έκταση 18 στρεμμάτων αμπελώνων στην οποία βασιλεύουν το φυσικό κάλλος και η ηρεμία. Αρευτιές, σκίνοι, λυγαριές, θυμάρια και φασκομηλιές περιβάλλουν τους αμπελώνες, όπου οι ευγενείς ποικιλίες σταφυλιών και τα συγκεκριμένα αμπελοτόπια ενώνονται για να προσφέρουν ροζέ και λευκούς οίνους με σύνθετο άρωμα και φρουτώδη γεύση. Η επιλογή των ποικιλιών έγινε μετά από βαθιά μελέτη του κλίματος και του εδάφους της περιοχής.

Χαρακτηριστικά

Ποικιλίες σε αναλογία: 50% Σεριφιώτικο-50% Ροδίτης
Προέλευση: Σύρος
Παραγωγός: Οινοποιείο Παρα...κόποις
Τύπος: Ξηρο
Σώμα: Πλούσιο
Χρώμα: Λεμονί
Άρωμα: Άγουρα εσπεριδοειδή, αχλάδι, θαλασσινό ιώδιο, βρεγμένη πέτρα
Συνδυάζεται με: Αρνί ή κατσικάκι φρικασέ
Alc Vol: 13%
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 10ºC