Ένας αναπάντεχος συνδυασμός που ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στην φρεσκάδα και την παλαίωση σε δρύινα βαρέλια, ανεβάζει την πολυπλοκότητα σε άλλο level!!
Τα ορυκτώδη αρώματα του Gewurztraminer και του Ασύρτικου, συναντιούνται με το πολυδιάστατο Chardonnay σε μια πανδαισία αρωμάτων. Δοκίμασε το, τώρα!
Tο 2007 ο Παναγιώτης Τσίτσας, Αιγιώτης από αγροτική οικογένεια της περιοχής, φυτεύει τον αμπελώνα ΡΙΡΑ. Καλλιεργούνται 15 περίπου λευκές και ερυθρές, γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες και το αμπέλι είναι γραμμικό σε σχήμα Guyot. Περιμετρικά υπάρχουν πολλά ελαιόδεντρα, άφθονα σύκα και ρόδια. Στη ΡΙΡΑ πιστεύουν ότι το καλό κρασί οφείλει να είναι προσιτό σε όλους, χωρίς εξεζητημένη εμφάνιση, περιττά λόγια και ακριβή τιμή.